Charleroi ruikt geld al: 'Osimhen reist af naar Italië om te onderhandelen'

Charleroi ruikt geld al: 'Osimhen reist af naar Italië om te onderhandelen'

Gepubliceerd: dinsdag 30 juni 2020 om 16:15di 30-06-2020 om 16:15

OSC Lille-spits Victor Osimhen is in Italië voor gesprekken met SSC Napoli. De Nigeriaanse ex-aanvaller van Sporting Charleroi is gespot op het vliegveld van Napels.

Dat blijkt uit beelden van Sky Italia. Volgens het Italiaanse medium voert Osimhen dinsdag gesprekken met Lille, dat naar verluidt bereid is om 70 miljoen euro voor hem te betalen. Napoli zit al een tijdje achter Osimhen aan. De club lijkt rekening te houden met een vertrek van Arek Milik. Hij wordt gelinkt aan Atlético Madrid.

Osimhen is gespot in Napels, dus dat de spits gaat praten met Napoli mag inmiddels voorzichtig worden aangenomen. De Nigeriaan heeft bij Lille nog een contract tot de zomer van 2024.

De grote vraag is of Osimhen een transfer naar de ploeg van Dries Mertens wel ziet zitten. Fansite Football Italia sprak daarover met journalist Oma Akatugba van omasports.com. Hij schijnt contact te hebben met Osimhen. "Hij is er fel op tegen", zegt hij tegen Football Italia. "Hij wordt door de club onder druk gezet." Zijn zwager claimt eveneens dat Osimhen niet op Napoli zit te wachten omdat de achterban in het verleden beschuldigd is van racisme.

Als Osimhen voor veel geld vertrekt bij Lille, wordt Charleroi daar niet armer van. De Zebra's krijgen immers een deel van de som. Dat werd afgesproken toen Osimhen vorige zomer Charleroi verliet. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws