'Club Brugge doet bod op middenvelder van Huddersfield Town'

'Club Brugge doet bod op middenvelder van Huddersfield Town'

30-06-2020 16:00
17

Club Brugge is momenteel al volop in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Toch worden er nog heel wat transfers verwacht. Volgens Voetbal International heeft Club Brugge haar vizier op Juninho Bacuna gericht.

Momenteel speelt Bacuna bij Huddersfield Town. De ex-ploeg van Laurent Depoitre zakte vorig seizoen uit de Premier League en staat dit seizoen amper 22e in de Championship. Daar is Bacuna niet blij mee. De 22-jarige Nederlander wil tijdens de zomer terug een stap omhoog zetten.

Bacuna ligt bij Huddersfield nog tot medio 2021 onder contract. De waarde van de centrale middenvelder wordt op circa 3,5 miljoen euro geschat. Volgens Voetbal International deed Club Brugge al een bod op Bacuna, die dit seizoen in 36 competitieduels 6 keer scoorde en 5 assists gaf.

Ook in Turkijke lonken ze naar de diensten van Bacuna. Koploper Istanbul Basaksehir en Fenerbahçe willen hem strikken. Verder is er interesse uit Griekenland en Rusland voor de middenvelder, die in 2018 FC Groningen voor 2,5 miljoen euro verliet om aan de slag te gaan in Engeland.