Mbokani flirtte met Belgische topclubs: “Misschien konden ze me niet bereiken

Mbokani flirtte met Belgische topclubs: “Misschien konden ze me niet bereiken"

Gepubliceerd: dinsdag 30 juni 2020 om 14:20di 30-06-2020 om 14:20

Laatste update: dinsdag 30 juni 2020 om 14:31di 30-06-2020 om 14:31

Dieumerci Mbokani liet begin juni weten open te staan voor aanbiedingen van Anderlecht, Standard en Club Brugge. Tegenover Het Laatste Nieuws laat de topschutter van Antwerp zich uit over die aanbiedingen.

De woorden van Mbokani waren geen manier om druk te zetten op Antwerp. "Niet echt, het was eerder een boutade. Ik wou gewoon aangeven dat ik alles in overweging zou nemen en heb dan een paar namen laten vallen. Of één van die drie clubs me nadien effectief heeft gecontacteerd? Nee. Maar ik ben recent van gsm-nummer veranderd.”

“Misschien konden ze me niet bereiken (lacht). Intussen bleef ik trouwens steeds in contact met Antwerp. Lucien (Luciano D'Onofrio, red.) zei dat de deur voor mij altijd open zou blijven. Zelfs na mijn actieve carrière ben ik bij Antwerp welkom in een andere rol. Ik ken Lucien al vijftien jaar en weet dat hij een man van zijn woord is.” Uiteindelijk verlengde Mbokani zijn contract bij Antwerp.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ZE DOEN HET! Een ijzersterk Club Brugge pakt de drie punten tegen Zenit Sint-Petersburg! #ZENCLU #ClubBrugge #Dennis #DeKetelaere #Zenit #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws