“Werken onder Vincent Kompany vind ik vet”

“Werken onder Vincent Kompany vind ik vet”

Gepubliceerd: dinsdag 30 juni 2020 om 12:00di 30-06-2020 om 12:00

Michel Vlap begint dra aan zijn tweede seizoen bij RSC Anderlecht. Dat zal er opnieuw eentje worden onder en met Vincent Kompany. Dat vindt Vlap helemaal niet erg. De Nederlandse aanvaller loopt weg met zijn ploegmaat/coach.

Bij Voetbal International vroegen ze aan Vlap hoe het is om te werken met iemand als Kompany. "Dat vind ik heel erg vet. Hij heeft zóveel bagage. Jaren ervaring in de Premier League, aanvoerder Manchester City, aanvoerder bij België. Ik vind hem een grootheid", stelt Vlap. 

Anderlecht betaalde vorige zomer acht miljoen euro aan Heerenveen om Vlap over te nemen. Vlap kwam mede op voorspraak van Kompany. "Dat hij mij wilde hebben en het in me ziet zitten, vind ik enorm kicken. Ik leer er ontzettend veel van om met hem op het veld te staan, ben heel leergierig", aldus Vlap.

Op training en tijdens wedstrijden doet Kompany Vlap nog verbazen. "Als je kijkt naar de ballen die hij speelt, waarom hij ze speelt, dat is gewoon genieten. Hij laat ons zien hoe het er in de top aan toegaat. Daar wil ik ook naartoe."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Is Vlap een meerwaarde voor de Jupiler Pro League gebleken?

(210 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws