De Bruyne moet klappen voor spelers die zijn veters nog niet mogen strikken

"De Bruyne moet klappen voor spelers die zijn veters nog niet mogen strikken"

Gepubliceerd: dinsdag 30 juni 2020 om 11:44di 30-06-2020 om 11:44

Voor het eerst sinds 1990 mag Liverpool FC zich weer kampioen van het Engelse voetbal noemen. Uitdager Manchester City kwam zwaar te kort. City-coach Pep Guardiola kondigde al aan dat zijn spelers en staf een erehaag zullen vormen voor aanvang van het nakende onderlinge duel. Onzin, vindt Danny Murphy.

Murphy, nota bene een oud-middenvelder van Liverpool, begrijpt het initiatief van Guardiola helemaal niet. "Als City dat doet op donderdag, toont het vernedering. 'Goed gedaan' zeggen aan Liverpool en waardering tonen voor hun kwaliteit ... Ik vind dat een hoop onzin!", klinkt het volgens Liverpool Echo. "Als ik een Liverpool-speler was en United won het kampioenschap, dan weet je dat ze beter zijn en respecteer je dat."

"De fans willen dat niet, de spelers willen dat niet, het betekent niets, het is enkel voor de bühne", is Murphy inmiddels flink op dreef. De voormalige Red haalt Kevin De Bruyne aan als ultieme argument. "De Bruyne is waarschijnlijk de beste middenvelder ter wereld. En die gaat dan in zijn handen klappen en een erehaag geven aan spelers die zijn veters niet eens mogen strikken."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wat vind jij van de erehaag van City voor Liverpool?

(240 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws