Primeur is voor Oostende: eerste duel met toeschouwers na corona-onderbreking

Primeur is voor Oostende: eerste duel met toeschouwers na corona-onderbreking

Gepubliceerd: dinsdag 30 juni 2020 om 10:42di 30-06-2020 om 10:42

Laatste update: dinsdag 30 juni 2020 om 11:34di 30-06-2020 om 11:34

KV Oostende gaat voor een primeur zorgen, in België, maar ook in de rest van West-Europa. Voor het eerst na de corona-onderbreking zullen de Kustboys een wedstrijd afwerken met publiek. Op bezoek bij provinciegenoot Varsenare zal het aantal toeschouwers natuurlijk wel beperkt blijven.

In onderling overleg hebben Oostende en Varsenare beslist dat hoogstens 300 fans het oefenduel zullen mogen bijwonen. De wedstrijd vindt deze zaterdag plaats in de namiddag.Vanzelfsprekend zijn enkele algemene sanitaire maatregelen van kracht. Zo moet de social distancing gerespecteerd worden en zijn mondmaskers sterk aangeraden, meldt KVO op haar website.

Daarnaast zijn er echter enkele meer specifieke regels van kracht. Het is bijvoorbeeld verboden aan toeschouwers om foto's of handtekeningen te vragen aan de spelers. Ook mag er staand niet gedronken worden. Als mensen uit dezelfde bubbel dorst hebben, mag slechts één iemand drank gaan bestellen.

KVO start in Varsenare haar voorbereidingscampagne op het nieuwe seizoen. Na de overname is het reikhalzend uitkijken met welke ambitie de West-Vlamingen de komende jaargang induiken.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws