Lierse Kempenzonen haalt de grove hakbijl boven, achttien spelers moeten weg

Lierse Kempenzonen haalt de grove hakbijl boven, achttien spelers moeten weg

30-06-2020 09:34 Laatste update: 09:55
2

Lierse Kempenzonen gaat voor een complete make-over. De fusieclub uit de Eerste Amateurklasse maakt deze dinsdag het vertrek van liefst achttien (!) spelers bekend. Ook een trio ronkende namen overleeft de grote schoonmaak niet.

In een eerste post op Facebook kondigde Lierse Kempenzonen al aan dat vijftien spelers naar de uitgang begeleid werden. Daar zitten geen echte ronkende namen bij, voornamelijke jonge talenten. Als klap op de vuurpijl volgde een tweede bericht. Daarin viel te lezen dat ook Yoni Buyens, Jonas Vinck en Thomas Wils bedankt worden voor bewezen diensten. Dat doen de Pallieters op erkentelijke wijze, aangezien het trio in totaal niet minder dan 445 wedstrijden in geel en zwart afwerkte.

Wanneer er nieuwkomers zijn, zijn er ook vertrekkers. Lierse neemt afscheid van enkele spelers. We willen hen bedanken...

Geplaatst door Lierse Kempenzonen op Maandag 29 juni 2020

Lierse neemt afscheid van deze drie kleppers. Samen goed voor 445 wedstrijden voor 💛🖤. Veel succes toegewenst in jullie verdere carrière Yoni Buyens Thomas Wils en Jonas Vinck.

Geplaatst door Lierse Kempenzonen op Maandag 29 juni 2020

Het mag duidelijk zijn: Lierse Kempenzonen wil het helemaal anders aanpakken in de komende jaargang. Daar begint het woensdag al mee, wanneer de eerste groepstraining op het programma staat. Intussen haalde de club een tiental nieuwe jongens in huis. Lierse Kempenzonen werd in het afgelopen seizoen slechts op drie na laatste in Eerste Amateur. Veel te karig voor het ambitieuze bestuur.