UPDATE: Mbokani ziet broertje Lamkel Zé deze week niet terug'

UPDATE: "Mbokani ziet broertje Lamkel Zé deze week niet terug'

Gepubliceerd: maandag 29 juni 2020 om 21:31ma 29-06-2020 om 21:31

Laatste update: dinsdag 30 juni 2020 om 17:34di 30-06-2020 om 17:34

Dieumerci Mbokani verlengde vorige week zijn contract en speelt dus ook volgend seizoen bij Royal Antwerp FC. Of hij dan nog zal samenspelen met zijn maatje Didier Lamkel Zé valt nog af te wachten.

Lamkel Zé werd immers naar de b-kern verbannen en vertrekt mogelijk bij de Great Old. "Ah Didier, dat is mijn kleine broer", vertelde Mbokani aan Het Nieuwsblad. "Wanneer hij in de kleedkamer een aanvaring heeft met een ploegmaat, kom ik tussenbeide. Bölöni schakelde me geregeld in om te bemiddelen."

"Nu liggen de kaarten anders. Zijn verbanning naar de B-kern is een keuze van de directie. Ik hoop dat hij nog terugkeert, want van nature is Didier een lieve jongen. Hij heeft bovendien nog een contract (tot 2023, nvdr.). We kunnen iedereen goed gebruiken, ook hem", besloot Mbokani.

Update: Mbokani wil dan wel Lamkel Zé terug bij de groep, maar dat zal de komende dagen niet gebeuren. Antwerp heeft nog geen definitieve beslissing genomen over de middenvelder, maar Ivan Leko hoeft hem volgens Het Laatste Nieuws deze week niet te zien op stage. The Great Old is momenteel op stage in Duitsland. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws