'Trebel en Gerkens moeten weg vrijmaken voor nieuwe middenvelder bij Anderlecht'

'Trebel en Gerkens moeten weg vrijmaken voor nieuwe middenvelder bij Anderlecht'

Gepubliceerd: maandag 29 juni 2020 om 21:15ma 29-06-2020 om 21:15

RSC Anderlecht heeft zich voorlopig al een paar keer laten opmerken op de transfermarkt, met onder andere de transfers van Ilias Takidine (KRC Genk) en Timon Wellenreuther (Willem II). Volgens La Dernière Heure kijkt paars-wit nu uit naar een nieuwe middenvelder, maar eerst moeten er een paar spelers vertrekken.

Adrien Trebel wordt dringend verzocht andere oorden op te zoeken. De Franse middenvelder weegt met zijn jaarloon van 2,7 miljoen euro enorm zwaar op het budget van paars-wit. Bovendien heeft hij geen toekomst meer binnen het project van Vincent Kompany. Maar voorlopig is er echter weinig interesse in Trebel.

Verder mag ook Pieter Gerkens vertrekken bij Anderlecht. Zijn jaarloon van 500.000 euro weegt minder zwaar, maar hij heeft nog maar een contract voor één seizoen en paars-wit hoopt nog een kleine transfersom te vangen voor de ex-speler van KRC Genk en Sint-Truiden.

Volgens La Dernière Heure gaat Anderlecht pas op zoek naar een nieuwe middenvelder als beide spelers vertrokken zijn. Albert Sambi Lokongo is momenteel de enige certitude op het middenveld van paars-wit, maar concurrentie is er niet.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws