Lastige situatie bij club van Denayer: Clubs kunnen Lyon-spelers halen

Lastige situatie bij club van Denayer: "Clubs kunnen Lyon-spelers halen"

Gepubliceerd: maandag 29 juni 2020 om 19:28ma 29-06-2020 om 19:28

Laatste update: maandag 29 juni 2020 om 19:33ma 29-06-2020 om 19:33

Olympique Lyon, de club van Rode Duivel Jason Denayer, vreest na de finalerondes van de Champions League sterkhouder Memphis Depay kwijt te raken. De transfermarkt is tot half oktober open en dat is volgens voorzitter Jean-Michel Aulas niet gunstig voor hem.

Memphis heeft zijn contract in Lyon nog altijd niet verlengd en gaat volgend seizoen zijn laatste contractjaar in bij de club. "Helaas is de internationale transfermarkt verlengd tot in oktober, dus kunnen clubs tot die tijd onze spelers halen", zegt Aulas tegen Le Progrès over de Memphis-situatie.

"Andere competities, zoals de Duitse, beginnen daardoor ook pas later. Maar wij starten al op 23 augustus. Daar moeten de voetbalfans en ook ondernemers zoals ik van huilen." De Ligue 1 is al bijna twee maanden onderweg, wanneer spelers in oktober alsnog kunnen vertrekken.

In augustus wacht Lyon nog het slotstuk van de Champions League. Memphis lijkt op tijd fit voor de return in de achtste finales tegen Juventus. "Hij gaat meespelen in de Champions League", geeft Aulas de Lyon-fans hoop. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws