Nkaka (Anderlecht) laat zich van zijn slechtste kant zien in Spanje

Nkaka (Anderlecht) laat zich van zijn slechtste kant zien in Spanje

Gepubliceerd: maandag 29 juni 2020 om 11:00ma 29-06-2020 om 11:00

Laatste update: maandag 29 juni 2020 om 11:05ma 29-06-2020 om 11:05

Aristote Nkaka is nog altijd eigendom van Anderlecht, maar speelt nu op huurbasis bij Racing Santander. Echt veel indruk maakt hij daar niet. Afgelopen weekend mocht hij gaan douchen na... twee gele kaarten in twee minuten!

Het was al de derde keer dit seizoen dat Nkaka vroegtijdig mocht gaan douchen: twee keer in de competitie en één keer in de beker. Tot overmaat van ramp staat Santander momenteel allerlaatste in de Spaanse tweede afdeling en verloor het de match tegen Albacete uiteindelijk met 1-2.

Het was nog maar de zesde basisplaats in de competitie voor Nkaka. Bij Anderlecht heeft de verdediger nog een contract lopen voor maar liefst drie seizoenen. Nkaka heeft nog nooit een wedstrijd gespeeld voor Anderlecht, want hij werd meteen na zijn aankoop uitgeleend aan KV Oostende. Ook daar had hij al de reputatie van kaartenpakker.

Waarschijnlijk zoekt Anderlecht in de zomer een definitieve overnemer voor Nkaka, die nog werd gekocht tijdens het bewind van voormalig sportief directeur Luc Devroe. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws