Schoofs blijft bij Mechelen: Op zo'n moment moeten alle partijen kleur bekennen

Schoofs blijft bij Mechelen: "Op zo'n moment moeten alle partijen kleur bekennen"

Gepubliceerd: maandag 29 juni 2020 om 09:15ma 29-06-2020 om 09:15

Rob Schoofs (26) heeft bij KV Mechelen een nieuwe overeenkomst tot 2024 getekend. De centrale middenvelder vond dit het geschikte moment om samen met Malinwa een beslissing te nemen omtrent zijn toekomst. Dat vertelt Schoofs in Het Belang van Limburg.

Beide partijen kwamen er al bij al snel uit. "Ik ging mijn laatste contractjaar in, op zo'n moment moeten alle partijen kleur bekennen", vertelt Schoofs. "Komt er een transfer of niet? Maar Mechelen wilde graag met me verder. En ook ik ben hier heel tevreden. Dus was het hele verhaal niet zo moeilijk."

De Limburger heeft zich intussen helemaal gesetteld in Mechelen. "Ik ben hier nu op zoek naar een huis. Het klikt ook uitstekend met trainer Wouter Vrancken, die andere Truienaar bij KV. Alles klopt hier voor mij. Of er interesse was van andere clubs? Dat kan, maar die interesse is dan niet tot bij mij geraakt. Een buitenlands avontuur is voor mij ook niet noodzakelijk."

En zo begint Schoofs met een langdurig contract op zak aan zijn vierde seizoen bij Mechelen. "Het waren al drie pittige jaren. Eerst was er de degradatie, nadien de promotie en de bekerwinst. Daar willen we een mooi vervolg aan breien. Vast staat dat we een rustig seizoen willen draaien en zo hoog mogelijk willen eindigen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws