'Club Brugge heeft vanuit de zetel een listig transferplannetje uitgedokterd'

'Club Brugge heeft vanuit de zetel een listig transferplannetje uitgedokterd'

Gepubliceerd: maandag 29 juni 2020 om 08:15ma 29-06-2020 om 08:15

Club Brugge zit in een zetel deze transferzomer. De landskampioen zal geen transfers doen zolang er niemand vertrekt, op een mogelijke opportuniteit na dan. Het doel is vooral om iedereen aan boord te houden. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Zo zal Club Brugge geen handvol spelers naar het Jan Breydelstadion halen met het oog op het nieuwe seizoen. 'Alles mag, niets moet. 't Ligt niet in de aard van Club Brugge om stil te staan of achteruit te leunen, toch kan het sterk gewapende blauw-zwart in deze transferperiode de kat uit de boom kijken', schrijft de krant.

Al kan er altijd snel geanticipeerd worden. 'Vertrekt Dennis en/of Diatta, dan wordt de geldbuidel ongetwijfeld opengetrokken. Zolang dat niet gebeurt, heeft de landskampioen in principe geen direct inzetbare versterkingen nodig. Wél speuren Mannaert en co non-stop naar opportuniteiten, zoals dat de voorbije seizoenen het geval was.'

Tot dusver rondde Club Brugge enkel de deal rond Eduard Sobol af. Blauw-Zwart huurt de Oekraïnse linksachter nog een jaartje langer van Shaktar. Club betaalde daarvoor één miljoen euro.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Vertrekt Dennis of Diatta deze zomer bij Club Brugge?

(640 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws