'Gespannen sfeer bij FC Barcelona: spelers nemen Setién onder vuur'

'Gespannen sfeer bij FC Barcelona: spelers nemen Setién onder vuur'

28-06-2020 21:14
22

Het is onrustig bij FC Barcelona. Na de dreun tegen Celta de Vigo (2-2) hing er volgens Marca een donkere wolk in de kleedkamer, met trainer Quique Setién en een aantal spelers in de hoofdrol.

Setién (61) beleeft zijn moeilijkste periode als Barça-trainer sinds zijn aanstelling in januari. Real Madrid kan zondagavond op twee punten komen voorsprong en volgens Marca liggen de trainer en spelers van Barcelona elkaar steeds minder. Na de domper tegen Celta is het (weer) crisis in Camp Nou.

In de kleedkamer na afloop hing er een gespannen sfeer, klinkt het. Dat werd ingeleid door de uitspraken van Luis Suárez (foto), die de schuld van het gelijkspel in Balaidos bij de technische staf legde. In de kleedkamer werd Setién op 'intense wijze' onder vuur genomen met vragen over diens tactische keuzes.

Het is volgens Marca een nieuw teken dat de spelers en technische staf weinig van elkaar kunnen hebben. De vrees dat er op deze manier geen enkele prijs wordt gepakt dit seizoen wint aan kracht, ook al is er nog tijd voor Setién om zijn ploeg op de rails te krijgen.