Goed nieuws voor Genk, Limburgers zien Onuachu en Kouassi terugkeren

Goed nieuws voor Genk, Limburgers zien Onuachu en Kouassi terugkeren

Gepubliceerd: zondag 28 juni 2020 om 18:22zo 28-06-2020 om 18:22

KRC Genk heeft een poos moeten wachten, maar kon zondag Paul Onuachu, Pierre Desiré Zebli en Eboue Kouassi dan toch opnieuw verwelkomen. Het trio zat de voorbije dagen nog in hun thuislanden Nigeria en Ivoorkust.

Onuachu, Zebli en Kouassi zaten door de coronacrisis nog vast in Afrika en raakten niet naar België. Datzelfde gebeurde ook met Simon Deli, die er niet was op de eerste trainingen van Club Brugge. Beide clubs werkten uiteindelijk samen om hun spelers met een vlucht via Parijs terug naar Europa te brengen. Met succes.

'Onuachu had tot midden mei meegetraind en was daarna naar Nigeria vertrokken. Hij geraakte in de nacht van vrijdag op zaterdag via Parijs weer in Genk', schrijft Genk op de officiële website. 'Eboue Kouassi bleef na het einde van de groepstrainingen nog een tijdje individueel doortrainen alvorens ook naar z'n geboorteland te vliegen. Hij is sinds donderdagavond weer in ons land', klinkt het.

Zebli, Kouassi en Onuachu legden zondagochtend hun looptest af in het ziekenhuis. In de loop van de week worden Onuachu en Kouassi weer bij de trainingen van Genk verwacht. Zebli zal met de B-kern meetrainen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws