Geen sprake van ruzie tussen Leko en Vormer (Club Brugge): Nog vaak contact

Geen sprake van ruzie tussen Leko en Vormer (Club Brugge): "Nog vaak contact"

Gepubliceerd: zondag 28 juni 2020 om 19:10zo 28-06-2020 om 19:10

Club Brugge nam afgelopen zomer afscheid van Ivan Leko. De Kroatische coach kende successen met Blauw-Zwart, maar zou ook wat akkefietjes hebben gehad met de spelerskern. Onder andere Ruud Vormer zou het niet goed met hem kunnen vinden. Dat ontkent de Nederlander echter.

Volgens Vormer was er nooit sprake van een slechte werkrelatie met Leko. "Nee, dat hebben de media ervan gemaakt. Ik kan heel goed met Leko overweg", geeft de kapitein van Club Brugge aan in HUMO.

"Trouwens, ik heb nog altijd contact met hem. Er is alleen dat akkefietje geweest, toen ik na een wissel die waterzak wegtrapte. Ik was het niet eens met die wissel. Dat mag toch? Leko en ik mogen elkaar heel graag. En ook met Philippe Clement kan ik het goed vinden: hem ken ik natuurlijk van toen hij assistent was van Michel Preud'homme. Ik ben geen moeilijk iemand, echt niet", geeft Vormer aan.

Binnenkort staan de twee ook tegenover elkaar in de bekerfinale. Dan neemt Antwerp, de nieuwe ploeg van Leko, het op tegen het Club Bugge van Vormer. "Daar kijk ik enorm naar uit", besluit hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws