'Standard het verst voor boomlange middenvelder, Sevilla en Bordeaux achtervolgen'

'Standard het verst voor boomlange middenvelder, Sevilla en Bordeaux achtervolgen'

Gepubliceerd: zondag 28 juni 2020 om 16:59zo 28-06-2020 om 16:59

Nadat Standard Luik net voor het weekend verdediger Dragan Lausberg zag vertrekken naar Antwerp, wil het nu zelf uithalen op de transfermarkt. Zo willen de Rouches met Adi Nalic een nieuwe draaischijf aantrekken.

Sportjournalist Nicolo Schira meldt namelijk dat Standard het verst staat in de onderhandelingen met de 22-jarige Nalic. De Zweed komt momenteel uit voor Malmö, maar daar lijkt hij op een dood spoor te zitten. Zo kwam hij dit seizoen slechts aan drie korte invalbeurten bij zijn Zweedse werkgever, waar hij nog een contract tot 2022 heeft.

De aanvallende middenvelder heeft met zijn 1 meter 90 geen alledaags figuur voor die positie. Toch trekt hij met zijn voetballende kwaliteiten de interesse van verschillende Europese ploegen. Standard heeft volgens Schira dus een stapje voor op de concurrentie.

En die concurrentie is met Sampdoria, Bordeaux en Sevilla niet min. Die eerste twee ploegen zouden de voorkeur van Nalic zelf genieten, aangezien hij zichzelf eerder ziet voetballen in de Serie A of de Ligue 1.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws