OFFICIEEL: Lommel kondigt komst van Bulgaars toptalent aan

OFFICIEEL: Lommel kondigt komst van Bulgaars toptalent aan

Gepubliceerd: zondag 28 juni 2020 om 15:45zo 28-06-2020 om 15:45

Laatste update: zondag 28 juni 2020 om 20:10zo 28-06-2020 om 20:10

De samenwerking tussen Manchester City en Lommel SK werpt zijn eerste vruchten al af. Het 18-jarige Bulgaars talent Filip Krastev wordt bij Lommel gestald op huurbasis.

De 18-jarige Krastev zal de overstap maken van Slavia Sofia naar de Engelse grootmacht, er zou zo een 2,5 miljoen euro worden betaald voor de diensten van de middenvelder. Op een kans bij City moet Krastev nog niet meteen hopen, de jongeling zal volgens Het Laatste Nieuws eerst een jaar bij Lommel worden ondergebracht.

Krastev maakt wel nog sowieso het seizoen af in Bulgarije. De jonge middenvelder kwam dit seizoen al 25 keer in actie, hij is tevens ook jeugdinternational bij de Bulgaarse U19. Slavia-voorzitter Stefanov riep de media op om de joge Krastev niet lastig te vallen met vragen. ‘Zijn testen bij City waren heel goed, maar hij zal nog tot eind dit seizoen bij ons blijven. We vragen de media om Krastev nu met rust te laten’, liet de voorzitter zich ontvallen.  

Update: Lommel heeft via de officiële kanalen de komst van Krastev ook bevestigd. Het gaat niet om een transfer naar Man City en een uitleenbeurt naar Lommel, maar wel om een definitieve transfer naar de Limburgers. Krastev sluit begin 2021 aan.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws