De Bruyne kijkt uit naar terugkeer supporters: ‘Dat wordt een hoogdag’

De Bruyne kijkt uit naar terugkeer supporters: ‘Dat wordt een hoogdag’

Gepubliceerd: zondag 28 juni 2020 om 14:30zo 28-06-2020 om 14:30

De Europese topcompetities bereiken inmiddels weer hun kruissnelheid. Ook de Premier League trok zich weer op gang, uitblinker De Bruyne kijkt alvast uit naar de terugkeer van het publiek.

"Ik geniet niet echt van die wedstrijden achter gesloten deuren", citeert Het Laatste Nieuws het gesprek tussen De Bruyne en de BBC. "De dag dat er weer fans in de stadions mogen, daar kijk ik naar uit. Het wordt een hoogdag. Dit seizoen zullen er geen fans meer toegelaten worden, maar we zijn professioneel genoeg om daar mee om te gaan."

Hoe vervelend hij het ook vindt, De Bruyne begrijpt maar al te goed waarom er nog geen supporters worden toegelaten. De Rode Duivel toont dan ook begrip. "Ik begrijp de redenen, het is iets dat we misschien nooit nog zullen meemaken maar waar we nu gewoon door moeten."

Over zijn eigen gezondheid maakt onze landgenoot zich dan weer geen zorgen. "We zitten misschien wel in de veiligste omgeving, elke dag worden we getest. Ik probeer het dan ook positief te bekijken, ik heb nog nooit zo veel tijd voor mijn familie gehad. Al ben ik ook wel blij dat ik weer aan het werk mag", besluit De Bruyne.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws