Trossard hoopt op een punt tegen grote ploegen: Liverpool is al kampioen

Trossard hoopt op een punt tegen grote ploegen: "Liverpool is al kampioen"

Gepubliceerd: zondag 28 juni 2020 om 13:45zo 28-06-2020 om 13:45

Leandro Trossard stapte een jaar geleden van Racing Genk over naar de Premier League. Bij Brighton & Hove Albion staat het onderaan de middenmoot. Trossard denkt dan ook niet dat zijn club moet vrezen voor de degradatie.

Met nog zeven wedstrijden te gaan en zes punten voorsprong op de laatste drie, ziet het er rooskleurig uit voor Trossard en Brighton. Toch staan er nog enkele kleppers van formaat op het programma met Manchester United, Manchester City en Liverpool. Trossard kijkt die confrontaties met opgeheven hoofd tegemoet.

"Je ziet nu vaker dat thuisploegen het moeilijker hebben zonder thuisaanhang", zegt hij in gesprek met Play Sports. "Daar moet je mee leren omgaan. Wij hebben dat al laten zien tegen Arsenal (Brighton won thuis met 2-1 van de Gunners, red.). We moeten ons eigen spel spelen en hopelijk kunnen we een punt pakken tegen de grote ploegen."

Over twee weken staat Liverpool klaar, al is het maar de vraag hoe zijn voor de dag zullen komen. "Ze zijn al kampioen, dus je weet niet hoe zij die resterende wedstrijden zullen aanvatten", klinkt het.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws