Witsel spuwt gal na einde in mineur: Als slechts enkelen lopen en mee verdedigen

Witsel spuwt gal na einde in mineur: "Als slechts enkelen lopen en mee verdedigen"

Gepubliceerd: zondag 28 juni 2020 om 10:00zo 28-06-2020 om 10:00

Borussia Dortmund moest de grote uitdager van Bayern München worden na de herstart in de Bundesliga, maar die ambities draaiden uit op een sisser. Bayern kroonde zich (alweer) afgetekend tot kampioen. Op de overbodige slotspeeldag ging Dortmund door het stof, tot grote woede van Axel Witsel.

Dortmund had niets meer om voor te spelen deze zaterdag en dat draaide helemaal verkeerd uit tegen TSG Hoffenheim. Onder impuls van een sublieme Andrej Kramaric, die liefst vier keer scoorde, kregen Witsel en co een oplawaai van jewelste in het eigen Signal Iduna Park: 0-4. Dortmund eindigt zo als runner-up toch alweer op dertien punten van Bayern.

Na afloop van de dramatische partij wist Witsel met zijn frustraties geen blijf. "We moeten allemaal samen verdedigen", tekende RTBF op uit de mond van de briesende Rode Duivel. "Als slechts enkelen lopen en mee verdedigen, is het moeilijk om een match te winnen. Op papier waren wij misschien de betere ploeg, maar op het veld was dat helemaal verschillend", besluit Witsel streng.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws