'Mertens kan concurrent zien vertrekken, Atlético Madrid denkt aan Milik'

'Mertens kan concurrent zien vertrekken, Atlético Madrid denkt aan Milik'

Gepubliceerd: zaterdag 27 juni 2020 om 21:02za 27-06-2020 om 21:02

Laatste update: zaterdag 27 juni 2020 om 21:07za 27-06-2020 om 21:07

Arek Milik wordt opnieuw in verband gebracht met een transfer naar Atlético Madrid. Zeer recentelijk zijn er gesprekken gevoerd over een Spaanse transfer.

Dat meldt de Spaanse krant AS. Milik hoeft niet weg van SSC Napoli, maar lijkt na vier jaar wel open te staan voor een transfer. Atlético wordt genoemd en dat is niet voor de eerste keer. Vorig seizoen was Milik ook al in beeld.

Milik, die bij Napoli een contract tot 2021 heeft, sprak donderdag met de clubleiding van Atlético Madrid. De Spaanse club schijnt hem zelfs al een aanbieding te hebben gedaan: de concurrent van Dries Mertens bij Napoli kan vijf miljoen euro netto gaan verdienen in Madrid. Dat is een verdubbeling van zijn huidige salaris.

De transfersom zou voor Atlético een probleem kunnen worden. Volgens AS vraagt Napoli tussen de veertig en vijftig miljoen euro. Mocht Milik vertrekken, dan heeft Napoli meerdere spelers in het vizier. Volgens AS denkt de club dan aan Donyell Malen (PSV), Victor Osimhen (Lille) en Sardar Azmoun (Zenit Sint-Petersburg).

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws