'Bayern heeft Thiago-boodschap voor Sané en zag af van bod op Hakimi'

'Bayern heeft Thiago-boodschap voor Sané en zag af van bod op Hakimi'

27-06-2020 16:05

Leroy Sané zit voorlopig nog in de wachtkamer voor zijn transfer naar Bayern München. De 24-jarige vleugelaanvaller wil zijn tot medio 2021 lopende contract niet verlengen bij Manchester City, maar de clubs komen er nog niet uit over een transfersom.

Volgens Sport1 wil Bayern München niet verder gaan dan veertig miljoen euro, aangezien de Duits international nog maar een eenjarig contract heeft en dit seizoen lang aan de kant stond met een zware knieblessure. Wanneer City geen water bij de wijn doet, dreigt Sané nog een jaar bij de Premier League-topclub te moeten blijven. In dat geval vertrekt hij volgend jaar transfervrij naar de Bundesliga-kampioen.

Desondanks meldt BILD dat Thiago nog uitkomst kan bieden. De Spaanse spelverdeler overweegt een nieuw avontuur aan te gaan, zo werd deze week duidelijk. Als hij deze zomer wordt verkocht, dan kan Bayern de transfersom gebruiken om Sané binnen te hengelen.

BILD stelt dat Bayern overigens heeft afgezien van een bod op Achraf Hakimi. Der Rekordmeister zou van mening zijn dat de Marokkaanse international defensief in de problemen komt in hun 4-3-3 systeem. Ze vinden hem beter geschikt voor het 3-4-3 systeem dat Internazionale hanteert. Hakimi is naar verluidt hard op weg naar de Italiaanse topclub.

Bayern wordt in de zoektocht naar een rechtsback ook al enige tijd aan Ajax-verdediger Sergiño Dest gelinkt.