PSV maakt werk van kern: In gesprek met Anderlecht over Luckassen

PSV maakt werk van kern: "In gesprek met Anderlecht over Luckassen"

Gepubliceerd: zaterdag 27 juni 2020 om 14:40za 27-06-2020 om 14:40

John de Jong benadrukt dat PSV ondanks de coronacrisis niet genoodzaakt is om spelers te verkopen. De technisch manager beaamt wel dat de Eindhovenaren creatief te werk moeten gaan.

"Onze nieuwe trainer Roger Schmidt toont zich heel pragmatisch. Als hij met negen van de elf basisspelers van vorig seizoen verder zou gaan, voelt dat voor hem niet als een groot probleem", zegt De Jong in het Eindhovens Dagblad. "Hij is gewend om jonge spelers een kans te geven en door te ontwikkelen."

PSV heeft ook de kroonjuwelen Mohamed Ihattaren, Donyell Malen en Denzel Dumfries opgenomen in de planning voor komend seizoen. "Al kun je nooit alles vooraf precies voorspellen, omdat onduidelijk is wat andere clubs gaan doen en soms hebben spelers zelf een realistische wens waarbij we proberen om mee te denken."

Ondertussen hoopt PSV zich zelf nog te roeren. "Een aantal transfers zal ook komende zomer noodzakelijk zijn, waarbij we onze limieten goed bewaken." De Jong geeft de komst van Ricardo Rodríguez niet op. "De kans is misschien klein dat het lukt, maar we blijven geïnteresseerd en hij is het type speler dat ons kan helpen om onze ambities waar te maken."

De Jong bevestigt dat Jorrit Hendrix en Jeroen Zoet een transfer kunnen maken, al zou de doelman ook opnieuw voor zijn kans kunnen gaan in het Philips Stadion. "Ik sluit wat dat betreft in deze fase niets uit." Derrick Luckassen lijkt hoe dan ook te vertrekken. "Met Anderlecht zijn we inderdaad in gesprek over een nieuwe overgang van Derrick Luckassen."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws