Mbokani zweert Antwerp trouw, maar: Hoe zal Leko daarmee omgaan?

Mbokani zweert Antwerp trouw, maar: "Hoe zal Leko daarmee omgaan?"

Gepubliceerd: zaterdag 27 juni 2020 om 09:15za 27-06-2020 om 09:15

Dieumerci Mbokani heeft bijgetekend bij Antwerp. De topschutter flirtte met andere Belgische topclubs, maar blijft toch op de Bosuil. Antwerp-icoon Cisse Severeyns is bijzonder tevreden.

"Met Bolat, Hoedt, Arslanagic en Defour liet Antwerp een paar potentiële sterkhouders gaan. Ik zeg niet dat het behoud van Mbokani al die vertrekkers goed maakt, maar hij was toch dé topprioriteit", geeft Severeyns aan bij Het Laatste Nieuws.

"Als je ziet wat hij het voorbije anderhalf jaar gepresteerd heeft: da's niet makkelijk te vervangen. En dan kan je wel andere goede spitsen op het oog hebben, het blijft afwachten hoe snel zo'n nieuwkomer zich aanpast. De beste oplossing was dus Mbokani langer vastleggen, ook al met het oog op de bekerfinale, waarin enkel spelers mogen meedoen die er afgelopen seizoen al waren."

De vraag is wel of het zal klikken met coach Ivan Leko. "Bölöni kneep naar verluidt al eens een oogje dicht als Mbokani een training oversloeg. Hoe zal Leko daarmee om gaan? Of gaat hij Mbokani wat meer uit zijn comfortzone kunnen lokken?"

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws