Het voorstel dat Antwerp mij heeft gedaan was duidelijk onvoldoende

"Het voorstel dat Antwerp mij heeft gedaan was duidelijk onvoldoende"

27-06-2020 07:30
2

Dino Arslanagic speelt volgend seizoen voor KAA Gent, dat hem transfervrij heeft binnengehaald. Bij Antwerp liep zijn contract af. Arslanagic is alvast blij met zijn nieuwe uitdaging. 

"Hier vind ik toch wel een heel mooie club, die zich ontzettend ambitieus toont en ook op Europees niveau opnieuw een aardig woordje wil meepraten", aldus Arslanagic bij Het Nieuwsblad. "De voorzitter spreekt openlijk over de titel en dat werkt inspirerend. Gent beschikt ook over een ruime selectie en die concurrentie prikkelt me ontzettend. Ik ben dan ook heel tevreden dat ik hier een contract voor twee seizoenen kon ondertekenen."

Bij Antwerp liepen de gesprekken dood. "Uiteraard is het niet leuk als je merkt dat je er niet uit zult komen met de club waar je al drie jaar speelt. Maar het voorstel van Antwerp was duidelijk onvoldoende en daarom was ik ook heel blij toen AA Gent zich meldde. Maar eigenlijk zit er me nog iets anders dwars: door alle corona-ellende heb ik nooit de kans gekregen om afscheid te nemen van het fantastische Antwerp-publiek. Zonde."