UPDATE: 'Club Brugge heeft beet, aanvaller tekent voor vijf seizoenen'

UPDATE: 'Club Brugge heeft beet, aanvaller tekent voor vijf seizoenen'

Gepubliceerd: vrijdag 26 juni 2020 om 20:17vr 26-06-2020 om 20:17

Laatste update: maandag 6 juli 2020 om 19:15ma 06-07-2020 om 19:15

Bij Club Brugge is het voorlopig nog bijzonder stil gebleven op de transfermarkt. Het zag nog niemand vertrekken, maar haalde ook nog geen versterking voor komend seizoen. Daar kan binnenkort wel verandering in komen.

Zo raakte eerder al bekend dat Club Brugge interesse toont in Jordan Attah Kadiri, een spots van het Zweedse Östersund. Bij zijn club rekenen ze al op een vertrek én bevestigt zijn coach de interesse van verschillende ploegen.

"Ik krijg veel telefoontje van geïnteresseerde clubs", zegt Burchnall bij Östersund Poste. "Verrast ben ik daar niet door en ik denk ook dat hij deze zomer een transfer zal maken. Oké, hij heeft nog niet veel doelpunten gescoord, maar wel buitengewoon goed gepresteerd en intrinsieke eigenschappen van hoge kwaliteit gedemonstreerd", klinkt het.

Toch wil de Zweedse club Kadiri niet zomaar laten gaan. "Er zal wel een heel goed bod nodig zijn om Kadiri bij ons weg te plukken, dus voorlopig wachten we nog af. Ik hoop dat hij blijft, maar begrijp dat de club geld nodig heeft."

"Zijn prijskaartje zal wel moeten overeenstemmen met de waarde die heeft, al is het moeilijk om de markt te lezen na de coronacrisis. We zullen zien, maar op dit moment is hij hier", besluit Burchnall.

Update: Volgens Owngoalnigeria zou Club Brugge de komende jaren een beroep kunnen doen op Kadiri Attah. Volgens de Nigeriaanse bron gaat de aanvaller in het Jan Breydelstadion een contract van vijf seizoenen tekenen. Het Zweedse Östersund ou een bod van één miljoen euro van Club Brugge aanvaard hebben. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws