Mignolet mikt hoog met Club Brugge: 'Overwinteren in de Champions League'

Mignolet mikt hoog met Club Brugge: 'Overwinteren in de Champions League'

26-06-2020 18:16
48

In zijn eerste seizoen bij Club Brugge is Simon Mignolet er meteen in geslaagd om de titel te pakken. De eerste titel voor Mignolet, maar hij wil nog meer verwezenlijken met de Bruggelingen.

"Het zou mooi zijn om de dubbel te winnen op het veld. Dat is al lang geleden en op het veld winnen, is toch anders. Dat zou de kers op de taart zijn", gaf de doelman van Club Brugge aan bij Radio 1.

Niet alleen in België, maar ook in Europa wil Mignolet overtuigen met Club Brugge. Hij legt de lat ook bijzonder hoog. "Volgend seizoen willen we opnieuw overwinteren in Europa. Mits een goeie loting kan dat zelfs in de Champions League", klonk het.

Club Brugge eindigde vorig seizoen op een derde plek in de groepsfase van de Champions League. Het kreeg toen stevige tegenstanders zoals Real Madrid, Paris Saint-Germain en Galatasaray.
Al wil Mignolet daar nog niet op vooruit blikken. "Maar nu denken we vooral aan die bekerfinale. Door de coronaperiode zitten we toch een beetje op onze honger, hebben we unfinished business. Dat kan enkel positief zijn voor volgend seizoen, wanneer we een titel op het veld en mét onze supporters willen vieren", besloot hij.