Wuytens legt keuze voor Lommel uit: “Passie laat zich niet vertalen in dollars”

Wuytens legt keuze voor Lommel uit: “Passie laat zich niet vertalen in dollars”

26-06-2020 17:44 Laatste update: 17:45
1

Stijn Wuytens had veel aanbiedingen, maar kiest uiteindelijk voor Lommel. De verdediger tekende een vijfjarig contract en laat zich tegenover Het Laatste Nieuws uit over zijn keuze.

Lommel is ambitieus. “Deze club wil absoluut naar eerste klasse en dat zou pas een jongensdroom zijn. Stel je maar voor dat het kleine ventje dat hier met grote ogen naar Lommel-KRC Genk kwam kijken zoveel jaren later zijn steentje mag bijdragen tot een hier zo lang gekoesterde ambitie. Dan zou mijn Lommelse cirkel pas echt rond zijn. Dat soort passie laat zich niet vertalen in cijfers en dollars, zeker niet als ze uit één of ander exotisch oord komen...”

TD Ronny Van Geneugden is ook in de wolken. ”Wat Stijn betreft gaf wederzijds geloof de doorslag. Wij geloven in zijn capaciteiten, hij in ons ambitieuze project. Dat wij vandaag mogen uitpakken met een jongen uit de regio is bovendien een signaal. Op één juli mag Lommel dan wel aan een nieuw leven beginnen, de lat mag dankzij de inbreng van de City-groep een stuk hoger maar wij blijven een club voor mensen van hier.”