BREAKING: 'AA Gent haalt Arslanagic gratis op bij Antwerp FC'

BREAKING: 'AA Gent haalt Arslanagic gratis op bij Antwerp FC'

26-06-2020 08:00 Laatste update: 09:59
33

KAA Gent zit niet stil op de transfermarkt. De Buffalo’s stellen vrijdag Nurio Fortuna (Charleroi) en Alexandre De Bruyn (STVV) voor als nieuwste aanwinsten, maar dat is niet alles. Zo weet Het Nieuwblad dat er nog een derde nieuwe speler bekend gemaakt zal worden.

Naar verluidt gaat het om een centrale verdediger. Meteen wordt er dan aan de naam van Frank Boya, maar het dossier van de Moeskroen-speler was al een hele tijd stilgevallen. De Kameroener is einde contract bij Les Hurlus, waardoor de 23-jarige verdediger alvast een interessant profiel is, onder andere voor Gent.

Het Laatste Nieuws laat echter een ander ballonnetje op. Zij linken niemand minder dan Dino Arslanagic (27) aan Gent. De ervaren verdediger zag zijn aflopende contract bij Royal Antwerp FC niet verlengd worden, ondanks zijn status als basispion. Mogelijk speelt Gent op de verrassing en stelt het vrijdag onze landgenoot voor.

Update: Arslanagic wordt weldegelijk de nieuwste aanwinst van de Buffalo's. De verdediger kwam zonet aan in Gent om zijn transfer af te ronden. Dat meldt Het Nieuwsblad.