Mignolet feliciteert Liverpool al met titel: Verder gebouwd op vorig jaar

Mignolet feliciteert Liverpool al met titel: "Verder gebouwd op vorig jaar"

25-06-2020 21:52 Laatste update: 21:52
4

Simon Mignolet heeft zijn ex-ploeg FC Liverpool al gefeliciteerd met het binnenhalen van de Engelse landstitel. Als Manchester City niet wint van Chelsea is de eerste titel in 30 jaar binnen. Anders zullen de Reds nog een paar dagen geduld moeten hebben.

Mignolet speelde tussen 2013 en 2019 meer dan 200 wedstrijden voor Liverpool, maar verhuisde vorige zomer naar Club Brugge. "Ik hoop uit het diepste van mijn hart dat het dit jaar prijs is. Ze staan er goed voor. Als het vandaag niet is, dan zal het de komende dagen wel gebeuren", vertelde Mignolet tijdens een gesprek met VTM Nieuws.

"Ik denk dat de Champions League-winst van vorig seizoen ervoor gezorgd heeft dat er veel vertrouwen in de groep zit. Eens je een trofee wint, dan volgen de andere prijzen iets gemakkelijker. Ze hebben verder gebouwd op wat er neergezet is vorig jaar. Via sociale media sta ik met hen nog in contact. Ik wens hen veel succes en ik mag eigenlijk al zeggen: proficiat voor de titel in de Premier League die ze dit jaar zeker verdiend zullen winnen", besloot Mignolet.