'Barça hoopt op ruildeal voor Ndombélé en biedt duo aan bij Tottenham'

'Barça hoopt op ruildeal voor Ndombélé en biedt duo aan bij Tottenham'

25-06-2020 18:28
4

FC Barcelona blijft speuren naar aanwinsten voor het nieuwe seizoen. De Catalanen hopen deze zomer Tanguy Ndombélé over te nemen van Tottenham Hotspur, maar dan wel als onderdeel van een ruildeal.

Dat meldt The Independent donderdag. Hoewel Spurs-manager José Mourinho dinsdag na de 2-0 zege op West Ham United tegensprak dat hij in de clinch ligt met Ndombélé, heeft de 23-jarige middenvelder het moeilijk in zijn eerste seizoen in de Premier League. Hij kwam tot dusver in negentien competitieduels in actie, waarvan zeven als basisspeler.

Volgens de Britse krant wil de Franse international alweer vertrekken bij Tottenham. Hij staat in de belangstelling van Barcelona, dat echter met een beperkt budget werkt. Voor de Catalanen is daarom alleen een spelersruil een optie. Nélson Semedo of Philippe Coutinho mag de omgekeerde weg bewandelen.

Of Tottenham daaraan wil meewerken, is afwachten. De Londenaren betaalden vorig jaar liefst zestig miljoen euro aan Olympique Lyon voor Ndombélé, maar Mourinho zou kunnen besluiten dat het beter is om in te stemmen met een transfer.