KAA Gent toont meteen ambitie: Droom van de voorzitter waarmaken

KAA Gent toont meteen ambitie: "Droom van de voorzitter waarmaken"

25-06-2020 18:30
10

Ook KAA Gent is zich inmiddels aan het voorbereiden op komend seizoen. T2 Wim De Decker is een nieuw gezicht op het trainingsveld. Zijn ambities liggen hoog, geeft hij aan bij Het Nieuwsblad. 

Door de coronacrisis moet KAA Gent zich voorlopig wel behelpen. "Nog tot 1 juli zullen we verder trainen in twee groepen, vandaag tekenden 23 spelers present. Zo kunnen we optimaal de coronamaatregelen toepassen. Het is allemaal wat zoeken en tasten, maar het lukt ons wel. Na 1 juli kunnen we meer accenten beginnen leggen binnen de kern. De medische testen zijn achter de rug en ik moet zeggen dat die allemaal heel goed waren. Dit ondanks de coronapauze."

De Decker is alvast tevreden over zijn eerste training bij KAA Gent. "Deze eerste veldtraining gaf me een heel prettig gevoel. Bij AA Gent beschikken we over een topaccommodatie. Het oefencomplex is fenomenaal. Het zijn aangename dagen."

Afgelopen seizoen eindigde KAA Gent tweede. Zet het nu een stap hoger? "De ambitie van AA Gent is wel duidelijk en dat is om zo hoog mogelijk te eindigen. Kunnen we de voorzitter de titel schenken, dan maken wij zijn droom waar. Maar eerst moet er nog hard gewerkt worden de komende dagen, weken en maanden", aldus De Decker.