'KV Oostende is bezig met ervaren Fransman en... strandvoetballer'

'KV Oostende is bezig met ervaren Fransman en... strandvoetballer'

25-06-2020 18:00
3

KV Oostende is al volop bezig met volgend seizoen. Daarom wil het ook de transfervrije Fransman Mathias Autret (29) binnenhalen. De kustploeg heeft echter ook een strandvoetballer op het oog. 

Volgens Franse bronnen zou Autret hoog op het lijstje staan bij KV Oostende. Het gaat om een flankspeler die einde contract is bij Stade Brest. In de Ligue 1 speelde hij vorig seizoen nog 23 wedstrijden. Autret was ooit Frans jeugdinternational bij de U19 en heeft verder nog Lorient, Caen en Lens op zijn palmares staan.

Naast Autret zou KV Oostende een contract kunnen geven aan Priestley Farquharson, die momenteel op proef meetraint. Dat weet Het NieuwsbladDie 23-jarige verdediger komt nu uit voor de Welshe club Connah's Quay. Opvallend genoeg speelde hij in 2018 nog mee bij Engeland op het WK strandvoetbal.

KV Oostende werd onlangs overgenomen door Amerikaanse investeerders. Die stelden de Fransman Gauthier Ganaye aan als sportief directeur. Het is dus niet onlogisch dat de Ligue 1 nauw bekeken wordt.