OFFICIEEL: Wuytens kiest verrassend voor avontuur bij 1B-club Lommel

OFFICIEEL: Wuytens kiest verrassend voor avontuur bij 1B-club Lommel

25-06-2020 17:34 Laatste update: 17:38
9

De carrière van Stijn Wuytens zet zich voort in België. De verdediger had een aflopend contract bij AZ en hoopte op een nieuw avontuur. Hij kiest verrassend voor Lommel SK, dat uitkomt in Eerste Klasse B.

Dat kondigde Lommel aan via de officiële kanalen. Wuytens zette zijn handtekening onder een vijfjarig contract bij de club. De dertigjarige verdediger had een aflopend contract bij AZ, de vicekampioen in Nederland. De club hoopte dat ook met twee seizoenen te kunnen verlengen, maar Wuytens koos voor een terugkeer naar België.

Hij gaat niet in de Jupiler Pro League aan de slag, maar wel in Eerste Klasse B. Het ambitieuze Lommel SK, dat werd overgenomen door de City Group, wil met Wuytens snel weer de stap naar het hoogste niveau zetten.

Wuytens speelde de laatste vijf seizoenen bij AZ en was een vaste waarde. Dit seizoen stokte de teller bij 21 competitiewedstrijden Wuytens werd opgeleid door PSV en kwam na omzwervingen bij De Graafschap en Beerschot in 2013 terecht bij Willem II. Sinds januari 2016 was hij speler van AZ.