OFFICIEEL: STVV haalt Japanner in huis die bij FC Twente niet kon overtuigen

OFFICIEEL: STVV haalt Japanner in huis die bij FC Twente niet kon overtuigen

Gepubliceerd: donderdag 25 juni 2020 om 10:05do 25-06-2020 om 10:05

Keito Nakamura mag zich de komende maanden een speler van STVV noemen. De Kanaries huren de Japanner van  Gamba Osaka, een ploeg uit zijn thuisland. Vorig seizoen kon Nakamura niet overtuigen bij het Nederlandse FC Twente. 

Na een bemoedigende start met vier goals raakte de winger na de winterstop op een zijspoor. "In overleg met de clubs is besloten mijn contract bij FC Twente te beëindigen", laat Nakamura weten op de Twente-site.

"Hoewel ik maar één seizoen voor FC Twente heb gespeeld, voelde ik me hier elke dag gelukkig en geloofde ik dat ik gestaag groeide als voetballer. Ik ben er trots op dat ik mijn carrière in Europa bij FC Twente kon beginnen. De steun die ik hier gekregen heb waardeer ik erg en FC Twente zal altijd een speciale plek in mijn hart hebben."

Volgend speelt Nakamura voor STVV. "Ik wil iedereen bij FC Twente bedanken en heel veel succes wensen in het nieuwe seizoen", besluit de Japanner. Toenmalig technisch directeur Ted van Leeuwen haalde Nakamura naar Twente en noemde het 'een klein wonder dat een club met zo weinig middelen zo'n groot talent binnenhaalt'.

In het verleden speelde de Japanner ook nog voor Mitsubishi Yowa. Nakamura maakt ook deel uit van de Japanse nationale jeugdelftallen. Momenteel komt hij in Japan uit voor de U21.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws