Clement houdt deur op kier voor Rezaei: Je weet nooit dat een speler ontploft

Clement houdt deur op kier voor Rezaei: "Je weet nooit dat een speler ontploft"

24-06-2020 20:02
7

Bij Club Brugge is men deze week weer begonnen met trainen. Het zag ook enkele huurlingen terugkeren, waaronder Kaveh Rezaei. Krijgt hij een nieuwe kans bij Blauw-Zwart? Philippe Clement sluit het alvast niet uit.

Volgens Het Nieuwsblad is het nog steeds de bedoeling van Club Brugge om Rezaei te verhuren/verkopen. Maar als de Iraniër verrast op training zit een nieuwe kans bij Club Brugge er misschien wel in.

"Ik heb geleerd in het voetbal nooit dingen uit te sluiten, want je weet nooit als een speler plots ontploft", geeft Clement aan. "Kaveh heeft een goed seizoen gehad bij Charleroi", aldus de trainer van Club Brugge.

Toch wordt het moeilijk voor Rezaei om een plekje bij Club Brugge af te dwingen. "Maar zijn seizoen was nu ook weer niet meteen een seizoen waarin hij veel beter was dan de spelers die hier waren of dat aansluit bij onze ambities van komend seizoen. Normaal gezien gaat hij ergens elders heen. Hij zal goed opgetraind zijn. Maar je weet nooit wat er gebeurt in de voorbereiding", besluit Clement.