'Derksen, Gijp en Genee alweer samen: livestream voor businessclub FC Twente'

'Derksen, Gijp en Genee alweer samen: livestream voor businessclub FC Twente'

24-06-2020 14:46 Laatste update: 14:37
3

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp lijken twee dagen na de geruchtmakende Veronica Inside-uitzending alweer met zijn drieën aan één tafel te zitten. Woensdag staat een activiteit voor de businessclub van FC Twente op de planning.

Maandag werd uitgebreid teruggeblikt op de controversiële uitlatingen van Derksen, ten opzichte van rapper Akwasi en de anti-racismeprotesten in Nederland. De uitzending trok liefst 1,7 miljoen kijkers, maar Derksen en Van der Gijp waren niet te spreken over het optreden van Genee en haalden hard uit naar de presentator. Van der Gijp is daar inmiddels weer op teruggekomen. "We zouden eigenlijk morgen (woensdag, red.) met z'n drieën in Dordrecht iets gaan doen. Ik hoop dat we elkaar daar gelijk weer zien, even overleggen, dat Wilfred ons kan uitleggen wat er mis ging."

De analist doelde op het praatje voor de businessclub van FC Twente: het Veronica Inside-drietal zou aanschuiven in Dordrecht en via livestream een talkshow van een uur te doen. Volgens TC/Tubantia hadden Derksen en Van der Gijp hier aanvankelijk geen trek in na de uitzending van maandag, maar houden ze zich tóch aan de afspraak. Deze was immers maanden van tevoren al ingepland.

Op maandag 29 juni zal de laatste Veronica Inside-aflevering van het seizoen zijn. Productiemaatschappij Talpa heeft al laten weten ook in het nieuwe seizoen door te willen gaan met de talkshow.