'Antwerp neemt na drie seizoenen en 77 wedstrijden afscheid van vaste waarde'

'Antwerp neemt na drie seizoenen en 77 wedstrijden afscheid van vaste waarde'

24-06-2020 09:00
19

Royal Antwerp FC besliste onlangs om het contract van Sinan Bolat niet te verlengen, ook de aankoopopties voor Wesley Hoedt en Zinho Gano werden niet gelicht. Er zijn echter nog vertrekkers op til, want ook Dino Arslanagic lijkt afscheid te nemen van de Bosuil.

De 27-jarige verdediger was jarenlang een sterkhouder bij Antwerp, maar toch besliste The Great Old volgens Het Laatste Nieuws om het contract van Arslanagic niet te vernieuwen. De afgelopen drie seizoenen kwam onze landgenoot 77 keer in actie. Helaas voor hem is het nu tijd voor een nieuw avontuur.

Arslanagic lijkt daarmee hetzelfde lot beschoren als Steven Defour. De ervaren middenvelder was eveneens einde contract en dinsdag deelde Antwerp mee dat er geen akkoord werd bereikt over een nieuwe overeenkomst.

Ook Sven Jaecques, Sportief Manager bij Antwerp, geeft Arslanagic weinig hoop. "Spelers die einde contract zijn volgende week, daar spreken we in principe niet meer mee. Als we realistisch zijn, kunnen we ervan uitgaan dat ze weg zijn, op die ene eventuele uitzondering na."