OFFICIEEL: Muscat haalt vertrouweling naar Stayen, nieuwe assistent voor STVV

OFFICIEEL: Muscat haalt vertrouweling naar Stayen, nieuwe assistent voor STVV

23-06-2020 18:02

STVV heeft dinsdag Carlos Perez Salvachu voorgesteld als nieuwe assistent. De Spanjaard komt Kevin Muscat bijstaan op Stayen. De twee werkten in het verleden al succesvol samen bij Melbourne Victory.

Met Melbourne Victory wonnen de twee de Australische titel. "Ik kijk er naar uit om mijn opdracht bij STVV aan te vatten, om samen te werken met het gehele team en de doelstellingen te bereiken voor het komende seizoen", stelt Salvachua op de website van STVV.

Op 2 juli zal de nieuwe T2 aansluiten op Stayen. "Het is leuk om deel uit te maken van zo’n warme familie als die van STVV. Ik mag ook opnieuw samenwerken met Kevin Muscat en dat motiveert me des te meer.

Salvachua werkte in het verleden in de opleiding van Real Madrid. Hij stond ook twee jaar aan het roer als T1 van Villarreal.

'Met de aanstelling van Salvachua als assistant-coach is de technische staf van Kevin Muscat compleet. Luciano Trani blijft aan als physical coach. Jurgen De Braekeleer verlengde zijn contract als keeperscoach. Yasuaki Osato is de video-analist van dienst', laat STVV nog weten.