Lamkel Zé laat zich horen: 'Als ik niet krijg wat ik vraag, is het gedaan'

Lamkel Zé laat zich horen: 'Als ik niet krijg wat ik vraag, is het gedaan'

23-06-2020 12:15 Laatste update: 12:30
51

Het nieuwe seizoen is nog niet begonnen of de liters inkt over Lamkel Zé zijn alweer gevloeid. Dat gaat nog een tijdje duren, want de middenvelder blijft een interessant figuur. Op Instagram laat hij opnieuw van zich horen. 

Voor Lamkel Zé is Instagram een uitlaatplek. Op zijn story deelt de middenvelder ditmaal een conversatie met een fan, die tegen hem zegt dat het nog niet te laat is. Volgens de fan is er nog een toekomst voor Lamkel Zé bij Antwerp. Zelf denkt hij daar iets anders over: 'Als ze mij niet geven wat ik vraag, dan is het hier gedaan met Lamkel Zé', aldus de speler. 

Het is voor Lamkel Zé dus een financiële kwestie. De fan stelt daarom voor om inzamelactie te doen. Dat hoeft voor de speler niet. 'Jij moet dat niet doen. Als ze mij nodig hebben, zullen we wel praten. Als het omgekeerde waar is, dan zal er geen Lamkel Zé meer bij Antwerp zijn', aldus Lamkel Zé.

De speler stelt ook nog dat hij 'geen probleem heeft met Ivan Leko' en dat hij 'met zijn hoofd nog niet bij de bekerfinale zit'.

Het is niet de eerste keer dat Lamkel Zé duidelijke signalen geeft via Instagram. Toen Antwerp begon met de trainingen en hij er niet was, deed Lamkel Zé lacherig over dat feit. Daarnaast flirtte hij openlijk met RSC Anderlecht.