Opsteker voor Zidane: Hazard keert terug in selectie Real Madrid tegen Mallorca

Opsteker voor Zidane: Hazard keert terug in selectie Real Madrid tegen Mallorca

22-06-2020 17:14 Laatste update: 23-06-2020 16:25
10

Real Madrid won zondag met 1-2 tegen Real Sociedad. De Koninklijke deed dat zonder Eden Hazard. Maandag ontbrak Hazard ook op de groepstraining van Real Madrid. Dat meldt onder meer AS.

Hazard lag de laatste maanden meer in de lappenmand dan hem lief was. Door de coronacrisis kreeg de Rode Duivel evenwel extra tijd om terug fit te worden voor het einde van LaLiga. Bij de herstart van de Spaanse competitie stond Hazard er opnieuw. In de zeges tegen Eibar (3-1) en Valencia (3-0) was onze landgenoot telkens goed voor een assist.

Zondag tegen Real Sociedad kon Zinédine Zidane evenwel geen beroep doen op Hazard. Tegen Eibar liep hij een enkelblessure op. Daarmee kon hij nog tegen Valencia spelen, maar tegen Real Sociedad wilde Zidane geen risico nemen met Hazard.

Real Madrid moet woensdag opnieuw aan de bak. Mallorca komt dan over de vloer in Madrid. De kans bestaat dat Hazard dan opnieuw niet speelt. Maandag trainde hij immers niet met de groep, maar werkte de winger alleen in de sportschool.

In Spanje moet de competitie nog snel snel worden afgewerkt. De lappenmand bij Real Madrid is ondertussen goed gevuld met Hazard, Nacho, Lucas Vázquez, Isco en Jovic. Real Madrid voert momenteel het klassement aan met 65 punten.

Update: Een opsteker voor coach Zinedine Zidane. Eden Hazard keert terug in de selectie van Real Madrid voor de wedstrijd tegen Mallorca. Dat laat de Spaanse topclub op de officiële kanalen weten.