Vertrek in de maak: ‘Zulte Waregem hervat trainingen zonder sterkhouder'

Vertrek in de maak: ‘Zulte Waregem hervat trainingen zonder sterkhouder'

22-06-2020 16:44
2

Zulte Waregem is begonnen aan het nieuwe seizoen. Essevee zal echter niet over Cyle Larin kunnen beschikken. Het Nieuwsblad meldt dat de sterkhouder niet kwam opdagen.

Larin werd afgelopen seizoen gehuurd van het Turkse Besiktas. Zulte Waregem heeft ook een aankoopoptie van 2,5 miljoen euro, maar die zal waarschijnlijk niet gelicht worden. Hij wordt nog officieel tot 30 juni gehuurd, maar kwam niet opdagen voor de eerste training van Essevee.

Voor de training werden alle spelers getest op Covid-19. Omar Goveau en Bassem Srarfi sluiten later deze week aan. Ook Luka Zarandia, George Timotheou, Robert Mühren en Louis Bostyn waren afwezig. De uitleenbeurten van Zarandia (Kazachse Tobol) en Timotheou (Australische Western United) werden verlengd omdat het seizoen in die landen nog loopt.

Mühren meldt zich op 1 juli. De aanvaller scoorde afgelopen seizoen 26 keer voor Cambuur. Doelman Bostyn is ziek. Nieuwkomer Daniel Opare was wel present net als assistent-trainers Davy De Fauw en Timmy Simons. De regels en protocollen werden uiteraard gerespecteerd.