Verstraete legt keuze voor Antwerp uit: “Dat sprak me het meeste aan”

Verstraete legt keuze voor Antwerp uit: “Dat sprak me het meeste aan”

Gepubliceerd: maandag 22 juni 2020 om 16:11ma 22-06-2020 om 16:11

Laatste update: maandag 22 juni 2020 om 16:16ma 22-06-2020 om 16:16

Birger Verstraete komt de kleuren van Royal Antwerp Football Club verdedigen. De middenvelder geeft tegenover Sporza meer uitleg over zijn keuze voor The Great Old. Hij komt over van FC Köln.

Verstraete komt op huurbasis over met een verplichte aankoopoptie na tien wedstrijden. "Van alle clubs waar ik de laatste maand contact mee had, sprong Antwerp er uit voor mij", laat Verstraete weten.

Volgens Verstraete is Antwerp een ambitieuze club. "Als je ziet waar Antwerp drie jaar geleden stond en als je kijkt waar Antwerp nu staat, met een voorzitter en een trainer die enorm ambitieus zijn. Dan is Antwerp de Belgische club die het meeste in de lift zit. Dat sprak me enorm aan."

Ook Ivan Leko was een belangrijke factor. "Leko ken ik al langer. Vanaf de eerste dag dat hij coach van Antwerp was, had ik al telefonisch contact met hem. Ik was er snel uit. Maar het was geen makkelijk dossier om van Keulen naar hier te kunnen komen, dus ik ben blij dat het gelukt is: fantastische club, fantastisch publiek. Ik ben blij dat ik hier ben."

Eerder kwamen de transferdetails al naar buiten. Antwerp heeft met Verstraete een koopje gedaan.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is Antwerp een goede keuze van Verstraete?

Ja
91%
Nee
9%
(169 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws