‘Lamkel Zé meldt zich bij Antwerp, maar vertrekt meteen alweer’

‘Lamkel Zé meldt zich bij Antwerp, maar vertrekt meteen alweer’

22-06-2020 13:36 Laatste update: 15:05
39

Is het verhaal van Didier Lamkel Zé bij Royal Antwerp FC over. Het ziet er almaar meer naar uit. De middenvelder is voorlopig bij The Great Old naar de beloftenploeg verwezen.

Bij Antwerp is de A-ploeg vorige week al begonnen met trainen. Lamkel Zé stuurde evenwel zijn kat naar de Bosuil. Zelf was de Kameroener naar 'de kapper' gegaan voor haarpigmentatie, waardoor hij geen fysieke inspanningen mocht leveren.

Als dat nog niet genoeg is, flirtte Lamkel Zé openlijk met RSC Anderlecht. Op Instagram dolde de speler nog met het feit dat hij niet op training was en naar Anderlecht lonkte.

Ivan Leko sprak zich voorlopig nog niet echt uit over Lamkel Ze, maar volgens Het Laatste Nieuws moet Lamkel Zé vanaf maandag meetrainen met de beloften van Antwerp.

Update: Didier Lamkel Zé heeft zich weer gemeld op de Bosuil. De veelbesproken middenvelder vertrok echter alweer na amper een kwartier, dat meldt Het Laatste Nieuws. De afgelopen weken stuurde Lamkel Zé onder andere zijn kat voor de fysieke testen en gaf hij zelf al aan te willen vertrekken. Hij werd verzocht om mee te trainen met de beloften.