Tomiyasu (ex-STVV) blinkt ook uit in Serie A: Het leven is hier goed

Tomiyasu (ex-STVV) blinkt ook uit in Serie A: "Het leven is hier goed"

Gepubliceerd: maandag 22 juni 2020 om 10:45ma 22-06-2020 om 10:45

Laatste update: maandag 22 juni 2020 om 10:50ma 22-06-2020 om 10:50

Takehiro Tomiyasu ruilde vorige zomer STVV in voor een avontuur bij Bologna. Ook in de Serie A laat de Japanner zich zien. Hij kan zelfs al naar grotere clubs vertrekken. 

Ook heel wat Belgische topclubs wilden Tomiyasu inlijven, maar hij koos dus voor Italië. "De Serie A is een zware competitie", getuigt Tomiyasu in Het Belang Van Limburg. "De fysieke voorbereiding is veel intensiever dan in België. Daar was ik van geschrokken. We trainen ook heel veel op tactiek. Ook daar heb ik aan moeten wennen."

Inmiddels staan clubs als AS Roma, West Ham en Southampton in de rij voor hem. "Ik ben gelukkig in Bologna, het leven is hier goed. Ik wil hier blijven en nog belangrijker worden. We mikken op Europees voetbal. Ik geloof ook dat we dat doel in de resterende twaalf wedstrijden kunnen behalen."

Maandagavond kijkt Tomiyasu de grote Cristiano Ronaldo in de ogen. "Ik kijk er enorm naar uit, want in de heenwedstrijd in Turijn moest ik geblesseerd toekijken. Juventus is het sterkste team in Italië. We zullen agressief voor de dag moeten komen en vooral compact spelen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws