‘KAA Gent vindt Club Brugge-target te licht, Mbokani past wél in het profiel’

‘KAA Gent vindt Club Brugge-target te licht, Mbokani past wél in het profiel’

22-06-2020 07:15
47

KAA Gent wil de concurrentie aangaan met Club Brugge komende seizoenen. Beide clubs hebben ook interesse in Adolfo Gaich, maar volgens Het Laatste Nieuws vonden de Buffalo’s hem te licht. Dieumerci Mbokani daarentegen is wel interessant.

KAA Gent wil zich optimaal voorbereiden op een vertrek van toptalent Jonathan David. De Canadese aanvaller is gegeerd. ‘Voorbereid op een vertrek van David, wil AA Gent er absoluut nog een topspits bij. Dat de lat daarbij hoog ligt, mag blijken uit het feit dat Gent afziet van Adolfo Gaich’, klinkt het.

Club Brugge aast al een tijdje achter Giach. ’Het Argentijnse target van Club Brugge werd in Gent aangeboden aan een prijs die de club haalbaar achtte - het zou gaan om 12 miljoen. Maar op aangeven van de scouting werd de spits van San Lorenzo te licht bevonden voor wat KAA Gent voor ogen heeft.’

Mbokani van Royal Antwerp Football Club zou dan weer wel een mogelijke versterking kunnen zijn, dat laat Het Laatste Nieuws weten. ‘Volgens onze informatie zou Dieumerci Mbokani - einde contract bij Antwerp - wél passen in het profiel dat Gent voor ogen heeft’, klinkt het bij de krant.