'PSG-talent (17) gaat Meunier achterna en keert Franse club de rug toe'

'PSG-talent (17) gaat Meunier achterna en keert Franse club de rug toe'

Gepubliceerd: zondag 21 juni 2020 om 16:45zo 21-06-2020 om 16:45

Niet alleen Edinson Cavani en Thomas Meunier lijken Paris Saint-Germain voortijdig te gaan verlaten, ook Adil Aouchiche gaat zijn laatste week als PSG-speler in. Volgens RMC Sport heeft het zeventienjarige talent de clubleiding meegedeeld dat zijn toekomst definitief elders ligt.

Aouchiche loopt al zes jaar rond in de PSG-jeugdopleiding en heeft één competitieduel en twee bekerwedstrijden namens de hoofdmacht gespeeld. De jeugdinternational van Frankrijk heeft echter niet het gevoel dat er in Parijs meer speeltijd voor hem weggelegd is. Aouchiche wil bij een andere club vlieguren maken en heeft de sportieve beleidsbepalers in Parijs hiervan op de hoogste gesteld, klinkt het.

Het betekent dat de jonge spelmaker per 1 juli transfervrij is en dus niet meer voor PSG kan spelen in de Champions League, net als Cavani en Meunier. Waar hij zijn carrière voort gaat zetten, moet nog besloten worden. Competitiegenoot Saint-Étienne zou meer dan serieuze belangstelling voor Aouchiche hebben.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor KAA Gent zit het CL-verhaal erop. Het werd in de Play-Offs uitgeschakeld door Dynamo Kiev #KAAGent #AAGent #Gent #UCL #DynamoKiev #dynamokyiv #JPL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws