Champions Leaguevoetbal voor Dendoncker en Wolves? Alles ligt dicht bij elkaar

Champions Leaguevoetbal voor Dendoncker en Wolves? "Alles ligt dicht bij elkaar"

Gepubliceerd: zondag 21 juni 2020 om 12:16zo 21-06-2020 om 12:16

Wolverhampton is er zaterdag in geslaagd om de drie punten te pakken tegen West Ham United. Daarmee nestelt de club zich op de zesde plek in de stand naast Manchester United. Daardoor mag Leander Dendoncker zelfs nog dromen van Champions League-voetbal.

Wolverhampton telt hetzelfde aantal punten als Manchester United, dat op een vijfde plek staat, en is dus nog hevig in de strijd om Europees voetbal. Dat kan door de staf die Manchester City boven het hoofd hangt (mogelijk twee jaar zonder Europees voetbal) nog een ticket voor de Champions League worden.

"Met deze overwinning doen we een goede zaak voor het klassement", reageert Dendoncker bij Play Sports. "Of ik de stand al heb bekeken? Dat is het eerste wat ik na de match heb gedaan", gaf hij aan.

Wolves is ook goed op weg om de winnaar van de speeldag te worden. "Ik wist niet dat Brighton op de valreep nog gewonnen heeft van Arsenal. Dat is ook voor ons een goeie zaak, want alles ligt in die buurt dicht bij elkaar. We staan nu gedeeld vijfde met Manchester United, maar nummer zeven Sheffield heeft een match minder gespeeld. We moeten het na elke match bekijken, want woensdag spelen we al opnieuw", aldus Dendoncker.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws