Explosieve situatie bij NAC: 'Ontslaan is onorthodoxe en ultieme maatregel'

Explosieve situatie bij NAC: 'Ontslaan is onorthodoxe en ultieme maatregel'

Gepubliceerd: zondag 21 juni 2020 om 11:30zo 21-06-2020 om 11:30

Peter Hyballa wordt vooralsnog niet ontslagen naar aanleiding van zijn explosieve teksten over technisch manager Tom Van den Abbeele. Dat benadrukt algemeen directeur Mattijs Manders, die wel een gesprek met de twee heeft ingepland.

Hyballa gaf zaterdag in een interview met BN DeStem zijn ongezouten mening over Van Den Abbeele. "Hij komt met jonge buitenlandse spelers van 18, 19 jaar uit Afrika, Oost-Europa, Frankrijk en België waar intern nog nooit iemand van gehoord heeft", zei de Duitse trainer van NAC onder anderen.

BN DeStem informeerde zaterdagavond bij Manders of Hyballa moet vrezen voor ontslag. "Welnee. We gaan dit intern oplossen, als volwassen kerels bij elkaar", aldus Manders, die verwacht dat Hyballa en Van Den Abbeele maandag nog op hun plek zitten.

Manders spreekt zowel Hyballa als Van Den Abbeele naar eigen zeggen dagelijks. Hij ziet nog voldoende aanknopingspunten en een breuk is niet aan de orde. "Ontslaan is een nogal onorthodoxe en ultieme maatregel. Die beslissing neem je weloverwogen. Dat speelt nu helemaal niet."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws